Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures 

Stage

Gezinshuis El Noor is een erkend leerbedrijf en werkt actief mee aan de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat we toekomstige hulpverleners naast hun studie de kans geven om kennis en ervaring op te doen in de praktijk. We verwachten dat je gemotiveerd bent, de handen uit de mouwen steekt, leergierig bent en van uitdagend werk houdt.

Wij bieden een stageplek aan waar je de kinderen kunt leren kennen en begeleiden. Wij vragen van je dat je bereid bent om ook in de avonduren te werken en evt. af en toe in het weekend. We vinden het belangrijk dat je passie hebt voor kinderen, actief en enthousiast bent en dat je er plezier aan beleeft om activiteiten met kinderen te ondernemen zoals knutselen, bakken, buiten spelen, spelletjes doen, etc.

Mocht je interesse hebben in een stageplek binnen het gezinshuis, stuur dan een motivatiebrief en CV op. Geef in je brief, naast je motivatie ook aan in welke periode en hoeveel uur in de week je beschikbaar bent. Wanneer we een geschikte stageplaats hebben, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met een van de gezinshuisouders. Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Vrijwilligers

Natuurlijk kunnen we allerlei soorten hulp gebruiken. Wil je graag een bijdrage leveren? Stuur dan een mail met daarin de volgende zaken:

  • Hoeveel uur per week wil je vrijwilligerswerk lopen?
  • Heb je een specifieke taak in gedachten?
  • Welke taken lijken jou leuk?

NEEM CONTACT MET ONS OP…

Staat je vacature er niet tussen, wil je stage lopen of heb je andere vragen, stuur ons een bericht